Betivanii din Tatarasi

| 0 comments

In plimbarea de dimineata pe care o fac in drum spre munca, trec zilnic pe esplanada Oancea in Tatarasi. Pe langa moshnegaraia care is plimba javrele puricoase si pe care le lasa sa se cace peste tot INCLUSIV pe splatiile de joaca ale copiilor (dar despre acest lucru o sa vorbesc alta data), dau peste grupul betivilor mortali.
Hosted by imgur.com

Fie vara, fie iarna, stau baietii la esplanada si se incalzesc la soarele timid al diminetii.
Unde locuiesc, de unde au haine, unde mananca, de unde au bani pentru bautura?? … naiba stie….Cert e ca seara sunt cam in acelasi loc, rupti in gura de bautura, pishati si cacati pe ei, eventual tolaniti si pe vreo bancuta si legandu-se de oamenii care trec prin jur.
Hosted by imgur.com

Democratie in plm… unii stau si muncesc din zori si pana seara, se chinuie sa plateasca rate, sa traiasca mai bine, sa aiba un viitor si sa duca patria pe culmile gloriei ; pe altii ii doare in cur, se simt bine, nu muncesc si “ii doare la basca”…
Cred ca o “patrula cetateneasca” care sa-i ridice intr-o zi pe respectivi si sa-i educe cu niste bucati de pexal peste bot, ar fi foarte apreciata!

Comments

comments

0 Comments

  1. Cand am fost in Iasi asta vara au avut tupeul sa se lege de mine niste “puturosi” d-astia. Da-mi nene un leu, o tigare. Aaaa, nu imi dai? si au inceput sa imi care carnati in frigider. I-am lasat in pace ca nu avea rost..daca ma apucam de ei nu stiu daca ramanea ceva din grupul mirific. Dar o sa intorc in curand si sper sa mai aibe tupeul sa se mai ia de mine…atunci o sa intru in ei raaaau..

  2. vino bre nene in 2 baieti in spate la eon…acolo betivi

Leave a Reply

Required fields are marked *.