S-a lansat “Trei motive”

| 0 comments

Daca vreti sa aflati Trei motive pentru care ar trebui sa te epilezi la subrat sau pentru care nu au scobitori la McDonald’s vizitati cu incredere site-ul.

Trei motive pentru care nu gasesti sa schimbi fise la intrarea in Carrefour

1. Pentru ca managementul Carrefour este preocupat de conditia fizica a clientilor. E mai sanatos sa cari un cos de mana, de fapt recomandarea lor este sa folosesti chiar doua pentru un mai bun echilibru. Exercitiul solicita muschii bratelor, ai spatelui, ai umerilor si chiar si creierul care se chinuie sa nascoceasca zeci sau poate chiar sute de injuratori noi.

2. Pentru ca exista studii realizate de cercetatori britanici (evident) care arata ca impingerea carutului prin magazin are ca efect principal aglomerarea culoarelor, congestionarea zonelor din jurul caselor de marcat si de asemenea faciliteaza petrecerea unui timp mai mare in fata rafturilor ceea ce conduce la posibila aparitie a dilemelor vis a vis de alegerea unui brand, acest lucru crescand considerabil riscul depresiei, cunoscuta si ca maladia secolului XXI.

3. Pentru ca managementul Carrefour este preocupat in egala masura si de integritatea fizica a clientilor. Folosirea carutului poate conduce la aparitia unor situatii tensionate datorate blocarii culoarelor, furtului carutului plin de cumparaturi si de asemenea micilor accidente cauzate de ingramadeala de la casele de marcat, gen lovit cu carutul peste gleznele celui din fata. Carrefour doreste sa preintampine aparitia unor astfel de conflicte si prin urmare descurajeaza folosirea carucioarelor prin ingreunarea procuparii fiselor pentru acestea.

P.S. Noi nu avem Blogroll (si probabil nici nu ne facem), nici reclame nu avem, dar mai aruncam cate un “respect” daca ne place ceva.

Comments

comments

0 Comments

  1. Noi avem blogroll si Marlanii sunt deja acolo. Merci si pe aceasta cale!

Leave a Reply

Required fields are marked *.