Dormi linistit, institutiile statului lucreaza pentru tine!

| 9 Comments

Ca un cetatean model ce sunt m-am hotarat sa imi preschimb permisul de conducere datorita simplului fapt ca adresa din buletin era diferita de adresa de pe permis; iar pe deasupra acelasi permis urma sa expire in curand.
Evident, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Iasi are program cu publicul intr-o zi pe saptamana pana la ora 18:30. Si mai evident, mergand aproape de ora 18 am evitat aglomeratia specifica institutiilor publice.
Miercuri seara, inarmat cu tot tacamul de acte si chitanta regulamentara, m-am prezentat la “Politie” – eram singurul client pentru ca toata lumea se ingramadeste dis de dimineata – si am rezolvat toate formalitatile in maxim 15 minute.
Pentru ca ghiseul de eliberari acte era inchis la ora aceea, am fost sfatuit sa revin a 2-a zi pentru a ridica dovada de circulatie. Am vrut sa intreb : “Si eu ce PLM fac fara permis? Cum merg acasa?
M-am abtinut pentru ca intuiam un raspuns tampit, asa ca am plecat nepasator , bineinteles cu masina.
Am revenit a 2-a zi, tot seara, sa ridic dovada; si la fel ca in seara precedenta nu era nici un client. Dupa vreo 15 minute in care am asteptat sa vina cineva la ghiseu – am obtinut muuuult dorita dovada de circulatie.
Daca as fi fost un infractor notoriu as fi putut pleca cu un brat de numere de inmatriculare noi-noute lasate fara absolut nici o supraveghere – nu cred ca functioneaza camerele de luat vederi… sau eventual inca vreo 2-3 dovezi de circulatie ale altor persoane.
Cat timp am asteptat aparitia functionarei mi-am permis sa trag vreo 2, 3 cadre cu telefonul mobil… mai jos aveti cea mai reusita imagine happy

In fine, stati linistiti, Politia vegheaza pentru voi!
Acum astept sa vad cum PLM o sa ma gaseasca postasul sa imi aduca noul permis… dupa 7 zile lucratoare…. Oare vine la serviciu dupa mine, sa imi bate la usa dupa ora 7 seara?
PS: prin acest material NU sugerez cuiva sa mearga seara, inainte de sfarsitul programului, la ciordit numere de inmatriculare happy

Comments

comments

9 Comments

  1. Stai cill ca e o chestie de zi cu zi.Pana termina “madame” politist tigara sau eventuala cafeluta erai de mult ajuns acasa cu teancu de placute si poate deja un sfert vandute la compatriotii nostrii mai pigmentati. Oricum…salutam cu tot respectul “politia” Iasi de aici din Arges! Ai nostri sunt mai cu “MOTZ”!

  2. asta da articol de dat la ‘neatza. poate mai zboara niste capete de incompetenti, ‘tu-le muma-n cur de lipitori !

  3. Se 3,14sa ei pe articolele de genu asta! Nu are cine ce sa le faca!

  4. La “Si eu ce PLM fac fara permis? Cum merg acasa?” in cazul schimbarii permisului trebuie sa iti dea o dovada “chitanta” cu parafa + semnata de ei precum ai permisul retinut pentru schimbarea acestuia sa ai ce prezenta agentului de circulatie daca te opreste, DARRR incompetentii nu iti spun acest lucru, ca deeeh ii doare gura de la cat stau pe scaune, asa ca trebuia totusi sa le spui tu “Ba tampitilor eu ce dracu fac daca ma opreste agentu de circulatie ?” ca dah nu aveai de unde sa stii doar nu faci drumuri zilnic sa schimbi permise si atunci poate isi aduceau aminte si ei ca trebuie sa iti acorde o hartie sa ai ceva la mana daca esti oprit, dar ei au crezut ca traim in secolul 50 si zburam pe sus sau ne teleportam cumva.

  5. E ROMANIA!! Si cu asta am spus tot happy !

  6. Man, nu se intampla asta si la vreo banca ? winking
    Eventual vreuna de “stat” (mai exista asa ceva ?) big grin

  7. Stai linistit ca nici nu se deranjeaza aia de la posta sa-ti aduca permisu acasa laughing Ce ei nu tre s amai vanda niste motorina scoasa de la masini? La mine trebuia sa aduca permisu acasa si surpriza a venit numai instiintarea. Motivul a fost ca nu m-au gasit acasa laughing Si eu am stat acasa toata ziua si nu a fost nimeni. Oricum am vb cu un prieten de la prioripost si mi-a spus cum merge treaba la posta. Baietii in loc sa vine sa-ti aduca permisu te trece ca nu erai acasa si gata, ce atata deranj.

  8. Mie mi-a atras atentia altceva la poza. Oare cum se vede in oglinda acel numar: IS-80-GUS? laughing

Leave a Reply

Required fields are marked *.