19 Comments

 1. si ce,i cu asta?

 2. “Nikolic ce ocazieee ce ocaziee ” bagamias pl in steaua voastra au si ei o ocazie pe tot meciul si ii tot slugariti atata . Ce e steaua ma ? e o echipa de cacat. Si becali cand o compara cu barcelona , steaua nici cu angajatii de au grija de gazonul barcei nu se compara winking Steaua la momentul de fata e pamant!

  • Macar au ajuns sa aiba si acea ocazie.. Altii ce-au facut?! Lauda-te cu echipa ta daca a jucat mai bine in Europa !

  • Bai sclavule bai.De cand pizda ma-tii nu a mai jucat Dinamo in UCL ma cacatule.Apropo cat a facut aseara Dinamo?Cu cine a jucat?Cu Ciobi in baie

  • Pun pariu ca frustratul de mai sus este ori javra ori tigan, ca altfel nu se explica iesirea nervoasa winking

 3. Portari cu mare clasa peste el, au gafat de-a lungul timpului, deci hai sa nu-l judecam si sa ne uitam in urma si la evolutiile bune ale lui. De data asta, hai sa nu fim marlani.

 4. Cum e pus la commentru Bravo! si Muie! ar trebui sa pui si la ce postezi tu , sa vezi cata Muie! iti iei cu postu’ asta … Salut ROMANE !

 5. Doamne , Bourceanu alege mingea la cap si pajura … se alege terenul daca nimeresti … offf am albit eu din cauza astora …!

 6. Horia tu nu intelegi happy Steaua ajunge sa castige (in ultimii 1-2 ani) doar din noroc !!!!!!! nicidecum ca au pregatit bine meciul din punct de vedere tactic , din punct de vedere al valorii fotbalistilor (doar 1-2 exceptii) Steaua nu se compara cu ce a fost Steaua din ’86 pana in 2005-2006 . Si nimeni nu are ce nega la faptul asta. Si de echipa mea favorita .. e vorba de Vaslui si Porumboiu daca o sa mai investeasca in echipa in 1-2 ani o sa domine clar Steaua .

 7. Ok, deci, primul lucru total aiurea este categoria: ” Marlania pur si simplu “. Ce legatura are greseala care este omeneasca cu “marlania” ?! Daca nu tii cu echipa asta, trebuie sa iti exprimi nemultumirea ta pe site ? Cel putin ei au ajuns unde alte echipe romanesti doar viseaza. Deci.. totusi macar efortul depus este de apreciat. Nu cred ca tu ai pierdut ceva in momentul in care a pierdut. Deci… muie tie pentru acest post.

 8. De acord, DAR, de asemenea eu pot comenta aici ce vrea pula mea, pe site-ul lui, nu ?! Asta fac, comentez / imi dau cu parerea.

 9. A gresi este omeneste.
  Sa nu il blamam pe Tatausanu, a jucat excelent cu alte ocazii.
  Vinovat pentru starea echipei este Becali, care se amesteca peste tot si nu tine cont de nimeni.

Leave a Reply

Required fields are marked *.