Simt o tristețe profundă

| 11 Comments

CNA a aplicat, marți, OTV cea mai drastică sancțiune posibilă – înjumătățirea licenței audiovizuale, pentru că televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală.
Astfel, postul mai poate emite doar până la 1 octombrie.
Eu credeam că de mâine se închide. crying Asta e motivul pentru care sunt trist. Sunt lăsați să pută până pe 1 octombrie.

P.S. Dacă prin absurd cineva ar da 20.000Eu fiecarui cetățean, se va produce o mare… INFLAȚIE.

Comments

comments

11 Comments

 1. Iti doresc si tie un CNA si apoi mai vorbim

 2. asa incepe dictatura cu putina cenzura

 3. Prietenas vezi ca ai inteles prost la fel si ca ceilalti tampiti care tot voteaza aceleasi partide de dupa 89” , tot aia vin dupa 4 ani si spun ca ei salveaza tara cand ei au facut-o praf, eu iesit mall-uri ca ciupercile in locul fabricilor!
  ESTE VORBA DE 20.000E pentru a deschide o afacere fie ea in agricultura sau bar de alcoolici,automat poate creea un loc de munca si aplicata in masa o creste pozitiva a economiei, DAR NU CASH IN TRAISTA SI NU SA ITI CUMPERI TU ETNOBOTANICE SAU 5KG DE COACAINA!
  Apropo am 24 de ani sa nu se creada ca sunt vre-un bosorog de 54 de ani cu minte fixata pe FSN( P.S.D)

  • Atunci iti doresc un sincer si calduros: IA PULA!… cu DDD, PPDD si toti oligofrenii otevisti!

  • Pretenash !!!!!!! LASA-NEEEEE !!!!!!!! Suntem satui……

  • cand i-ti deschizi o afacere te scuteste de taxe in valoare de 20 mii euro. Oricum ne meritam soarta frate. Antena 3 face publicitate electorala mascata de cativa ani si nu ia ars nimeni, cand face Diaconescu jap ii injumataeste licenta, da ii sufla in pula ca mai are un post DDtv si se poate muta in 2 zile pe celalt post. Partidu poporului DD e full de sugaci care au venit la ciolan, dar printre ei sunt si oameni de calitate. Oricum PDL, PSD si UDMR stiu ce au facut pana acum, au furat si au vandut tot, daca ii votez tot aia vor face, dar astia macar nu au fost la putere si mai este o sansa de 10% sa faca ceva cu tara. Ma gheo nu ii maniputeaza dor el ii manipuleaza si antenele si b1 si raitaru tv (Romania TV) si multe alte televiziuni. Cu cat stiti mai putin cu atat e bine, jocurile se fac sus tare. Cand spunea la otv Barbu ca o sa se extraga gaze de sist de la noi , ceilalti nu maraiu nimic, toti ca nu e adevarat ca nush ce, acu cand sa semnat contractu toate televiziunile , “dar vai, cum au putut face asha ceva”, cand spuneau astia la otv ca o sa vanda cuprul romaniei pe nimic, toti taceau, acu cand sa vandut toti “domnle ce marsavie cum sa ne vanda cuprul” . Nu toate esmiunile postului otv se rezuma la Dan Diaconescu. Cum sa inchizi un post de televiziune pentru o emisiunea . Ca si cum ar inchide antena 3 pt emisiunea lui Badea, cam asa au facut ei cu OTV.. Tie nu-ti suna a manevra politica? Mie da. Sunt deacord cu Badea si Barbu, ne meritam soarta frate suntem niste prosti. Apropo castiga cine numara voturile nu cel care care are cele mai multe voturi.

 4. Prietenas nu oricui ii e dat sa fie presedinte. O tara nu se face bine cu pomana. Asa ca sugi pula tu si cu dan diaconescu si restu’ 0tv-ului. Crezi ca daca vine retardatul si escrocul ala, o sa fie mai bine?

 5. Sa vedeti acu’ ce suparata e mamaie laughing.Ca era toata ziua calare pe OTV.Si cand ii ziceam sa nu se mai uite la ce prostii zice Diaconescu,zicea “nu nu,ca sa vezi ca el il da jos pe Basescu!!”..Da!Da!in fine am lasat-o sa vorbeasca,ca asa sunt astia in varsta happy
  Dar nu o condamn.La fel ca ea..sunt alte zeci de mii de batrani manipulati de nebunul asta…
  Si azi chiar i-am zis: “vezi bre? ca ii inchide postul ca zice minciuni?”..si ea cica “Da maica,da’ credeam ca ne creste si noua pensia”.Am ramas no comment.
  Oricum targetul lui Diaconescu a fost mereu omul de la tara,fara o educatie anume care sa ii permita sa anlizeze ce zice si promite ala acolo si sa isi de seama ca e imposibil, sau pensionarul care crede orice.
  Nu zic ca Diaconescu nu a scos in evidenta cat se fura in tara asta(cand mai dormeam la bunici nu aveam de ales si mai ascultam si eu ce zicea ala pe acolo),dar a utilizat in folosul lui lucrul asta,in sensul ca zicea: “astia fura,lasa ca eu sunt corect si o sa fac si o sa dreg daca ma alegeti pe mine”.Plus alte baliverne demne de tot rasul,

Leave a Reply

Required fields are marked *.