Hai să ne vedem

| 7 Comments

Am primit următorul comment:

“mi-ai dat bann bagati-ai pula in mata…dar m-am intors… si-ti zic.. sper sa moara mata de ziua ta si sa-ti dau la muie… si roaga-te sa nu pun gheara pe tine ca stiu ca esti din iasi… si tot aflu io usor usor cine esti.. ca soto te-ai spart tu pe undeva ca ai site si produci tu bani. si abia astept sa ti-o iei in pizda si sa nu stii de unde a venit! o sa se inchida siteu cateva zile…”

Il anunț pe cel care l-a scris ca în România legea pedepsește și amenințarea. Cred că dacă voi merge însoțit la providerul de internet voi afla cine folosea acest IP la momentul respectiv. Nu-mi voi complica totuși existența pentru un adolescent cu mușchii umflați.
Ți-am dat ban (și multor altora) pentru ca ți-ai exprimat nemulțumirea față de acest site și față de admin. Nu te obligă nimeni să ne vizitezi. Dacă nu-ți place aici, mergi în altă parte. Nu ți-am tăiat cablul de net.

Dacă totuși vrei să mă cunoști, îți fac și ție aceeași invitație ca AICI. Dacă vrei să pui “gheara” (de cioară?) pe mine, nu te mai chinui, spune tu cum facem.

Comments

comments

7 Comments

 1. ooooof CEO… de ce iti mai bati capul? laughing) nu vezi ca n-ai cu cine? da-i in spanac. invidia e mare. lasa-i sa isi ucida de draci ultimul neuron laughing) selectia naturala o sa-i rezolve rolling on the floor)))))

 2. Genul ăsta de oameni nu te enervează…Ba din contră,te amuză maxim laughing

  • Intradevar e foarte amuzant sa scoti din pepeni un prost dar este destul de neplacut daca o faci de fata cu el cand neuronii lui nu mai pot procesa cuvinte, nu mai pot gandi un raspuns “jmecher” sa castige el argumentul si incepe sa te loveasca ca un retardat.
   Oh, sa nu uitam de clasica flegma pe bluza adversarului care anunta inceperea luptei.

 3. la nivel teoretic doar legea pedepseste amenintarea ..practic insa, vor rade meltenii de politisti de tine ..nu m`am confruntat cu o situatie identica, am avut ceva putin mai grav insa acelasi deznodamant l`am avut, a ajuns sa rada un cocalar de plangerea mea penala ..politia=shit

  • daca te duci cu mana-n cur…normal. sa le dai cateva milioane sa vezi ca teoreticul devine practic.

 4. Sa ma inviti si pe mine cand mai primesti amenintari din astea. Tare as vrea sa rup capul unui aborigen frustrat care se crede zmeu si plange cand l-ai banat. Mai bine pune aici o poza cu el sa-i vedem moaca de 12 anisori si sa radem.

 5. de ce toti “cultii” acestei tari cred k daca ai o pagina web faci si bani pe urma ei? laughing in fine … prea multi pe lumea asta … trist …

Leave a Reply

Required fields are marked *.