15 Comments

 1. degeaba i-a luat scaunu profului , ca-i mai trebuia unul

 2. scandal + o palma unui minor … clar , ii vom vedea la stiri

 3. rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 4. Ii impingeam si un pumn in freza la idioata

 5. ce zic astia ? reactia profului nu mi se pare deplasata …

 6. Rusia…

 7. Si-a luat portia shaormista. Bine i-o facut sa mai faca un pic de miscare si ea.

  • Nu mai caracterizati oamenii dupa cum arata .
   Nu traim in salbaticie sa ‘functionam’ cu legea junglei …
   Eu vad o fetita dezorientata , care sufera din cauza sistemului (nu are scaun pentru a participa la ora in conditii sa zicem cat de cat civilizate) , care-si cauta dreptatea , si frustrata ca profesorul nu o ajuta (cel care presupune a avea autoritate in acea clasa) .
   Cat despre ceea ce a facut fata , se vede clar educatia primita , care sincer , nu difera cu a nimanui din clasa respectiva … nici macar cu a profesorului .

   • Eu cred ca ai tras tu ceva pe nas. O fetita dezorientata care trage scaunul pe care sta profesorul care ii poate fi strabunic de sub el. Saracu mos poate are osteoporoza sau alte boli. Putea da cu capul chiar sa pice intr-un fel sa moara.
    Ceea ce vezi acolo este o mare nesimtire si un gest agresiv care intr-o institutie civilizata se poate lasa cu exmatriculare daca nu cu mai mult. Reactia profesorului a fost una poate prea slaba pentru ce a facut grasa. Dar se vede de ce exista asa de multi din astia pentru ca toata lumea le ia apararea: saracul elev care i-a tras o tranta la profesor… a luat o palma.
    A si apropo cred ca esti gras/grasa pe deasupra.

 8. Cum sa-i tragi scaunul, profesorului? Cum? Inainte sa inceapa ora de curs, nu a vazut ca nu are scaun? De ce nu s-a dus in pauza sa vb, cu diriginta sau cu magazionerul scolii ca sa primeasca un scaun? Asa a primit un “scaun” in catalog(sigur) si o palma, BONUS! big grin

Leave a Reply

Required fields are marked *.