14 Comments

 1. strica imaginea blocuklui e prea noua indiferent de pozitia eitongue

 2. am varsat suc pe tastaura nu sariti cu corecturile gramaticieni lu pestetongueP
  doar asta vad zi de zi pe comenturile de pe net toti tari dupa tastatura dar pariu ca nici oral nu iau examenul!

 3. Asta e noua scuza pentru analfabeti, am scapat suc pe tastatura sau ma grabeam sau sunt prea obositlaughing. Duceti-va fratilor la scoala, sau nu mai postati, sau daca nu sunteti siguri cum se scrie un anumit cuvant dati-i search pe google mai intai ca sa nu va mai faceti de cacat. Eu nu prea posteaz dar asta e prea amuzant pentru mine, sunt un vizitator zilnic, respect CEO pentru ca mereu lasa cate 1 reply la toti agramatii care se cred inteligenti si vor sa scape de ochiul lui vigilent. Iar pentru cei care zic ca nu ma aflu la scoala, acolo scriu cum trebuie, aici cum vreau, asta e cea mai mare idiotenie, tendinta de a scrie la scoala ca si aici este mare, pentru ca nu stai sa-ti faci 10 stiluri de scris pentru fiecare loc unde o faci, daca esti catusi de cat inteligent, scrii peste tot la fel, si o faci corect d.p.d.v gramatical. Odata ce ti-a intrat in sange, folosesti si semne de punctuatie si tot ce tine de scris, sau cel putin asa sunt eu, nu ma lasa inima sa fiu analfabet, orice om mai are cate o greseala poate ca scrie repede si greseste o tasta, dar cand 1 mesaj e 99% corect si are 1 greseala se intelege, dar cand 1 mesaj are 99% greseli si singurul cuvant care e corect e p..a sau mata, care defapt se scrie ma-ta, e nasol.

  • Bravo Mariane! dar ,,analfabetii” nu stiu sa scrie si nici sa citeasca, de ce mai scri ca nu stiu sa citesc.Dar sa sti ca daca am ,,dato de gard”nu inseamna ca sunt analfabet!(Dar scuza-ma am mintit cu sucul nu eu am varsat ci fica-meatongue)

  • Bravo Marian, ai reusit sa scrii un mesaj corect 99% si ai o greseala. Dar te “inteleg”.

   ” respect CEO pentru ca mereu lasa cate 1 reply la toti agramatii care se cred..”
   Asta ai postat tu. Corect e ” lasa cate 1 reply TUTUROR AGRAMATILOR” .
   Si ca tot aduceai vorba de cum scrii tu la scoala , mi-e greu sa cred ca ai scris vreodata “reply” ( in afara orelor de engleza) . Incearca sa-ti folosesti limba. E diversificata ( “raspuns”winking
   Stima

 4. Cum ziceam vine CEO mereu si rezolva totul laughing) Pentru mine acest reply mi-a inseninat ziua, facandu-mi placere sa-mi savurez cafeaua alaturi de voi.

Leave a Reply

Required fields are marked *.