Ce mai e prin America

| 3 CommentsUn segment dintr-un documentar nord-corean, în care este prezentată sărăcia lucie în care se zbat americanii, în ziua de azi, dar în care apar imagini cu oamenii străzii de pe lângă Gara de Nord din Bucureşti, este printre cele mai vizualizate filmuleţe de pe site-ul de profil LiveLeak.

Filmuleţul, dublat în engleză, începe prin a arăta imagini cu americanii săraci care trăiesc în adăposturi sau corturi, fiind prezentată viaţa dură de care aceştia au parte.

Astfel, americanii nu au nici apă de băut, fiind nevoiţi să topească zăpadă în pahare de plastic pentru cafea. În copaci nu mai vezi nicio pasăre, pentru că americanii le-au mâncat, deja de foame.

Apoi filmul trece la imagini cu săracii americani întinşi aproape inconştienţi pe bănci, aşteptând să li se injecteze heroină, pentru ca apoi, cât se poate de brusc, documentarul să arate Gara de Nord din Bucureşti şi oamenii străzii care se învârt pe-aici. Unul dintre ei, în stare jalnică, este prezentat drept un fost candidat republican…

Pe bună dreptate, cei care au văzut filmul şi au comentat se îndoiesc că traducerea în engleză ar fi fidelă. Sursa filmului nu este precizată, iar o dovadă destul de clară că cel care dublează în engleză bate câmpii apare chiar în momentul în care sunt arătate imaginile cu Gara de Nord.

Deşi vorbele crainicei nord-coreene sunt acoperite de bărbatul care dublează în engleză, aceasta poate fi auzită vorbind de Europa şi România, atunci când sunt arătaţi oamenii străzii bucureşteni, chiar dacă traducerea în engleză vorbeşte de “fostul candidat republican”, ajuns acum în mizerie.
De pe jurnalul.ro

Comments

comments

3 Comments

  1. mda… vezi ca fraierul ala care vorbeste in engleza baga de la el…pe la 2:20 erau imagini de la noi de la gara de nord ,iar coreeanca din fundal spune clar ROMANIA …iar fraierul ala o arde cu candidatul din Oregon si alte aberatii….nu zic ca aia nu face polemica anti america dar am impresia ca si americanul o ingroasa rau…batting eyelashes

  2. asta e punctul de vedere nord-coreean, nu că ar fi prea departe de adevăr happy

  3. 01:40 ,,THEY ARE YUMMY” LMFO laughing

Leave a Reply

Required fields are marked *.