Să-l mai repar?

| 17 Comments

Mai dau drumul din când în când la TV.
Nu pricep se se întâmplă la “Mireasa pentru fiul meu”. E aceeaşi emisiune cu “Nora pentru mamă”? Nişte cocalari cu tricouri mulate, tatuaţi şi plini de lanţuri încearcă să vrăjească nişte piţipoance care apar în rochii de nuntă (la sat) şi cu machiaj de seară. De ce vin cocalarii cu mamele? Lexicul uzual al participanţilor este extrem de limitat. Nici nu vreau să-mi închipui cum se exprimă în scris. Certuri. Bocete. După 10 minune am schimbat canalul dezgustat.
Treaba asta e în fiecare zi?
Un prezentator de la Meteo s-a însurat cu o fosta asistenta de prezentator de emisiune nocturnă. De vreo două săptămâni numai peste asta dau la televizor. Cine-s oamenii ăştia? La ce cântă? De ce trebuie să-i văd eu?
După 200km de condus, am ajuns acasă pe la 4.00. Deschid televizorul. Relax’ la TV (da, există şi emisiuni relaxante). Cu ochii închişi ascult vocea lui Morgan Freeman. 4.37. Ficusul începe să se clatine. Televizorul se opreşte. Miros de fum. Nu ştiu dacă m-a trezit cutremurul sau “buf-ul”. Nu mai am TV. Aveam doar unul şi acela vechi. Să-l mai repar?

Eu înteleg că fiecare emisiune se adresează unei nişe de telespectatori. Televiziunile prestează ce se cere. Am 100 de canale şi am libertatea de a ma uita unde vreau. Mă întreb însă, de ce trebuie să văd gunoi la ştiri? De ce nu sunt puşi în valoare oamenii care fac ceva remarcabil?

Comments

comments

17 Comments

 1. si eu il deschid doar pentru meciuri … sau cateodata cand ma plictisesc il deschid si ma uit pe animal planet/discovery , mai nou am descoperit niste emisiuni interesante pe history …
  nu stiu ce sa zic , eu cam platesc degeaba cablul tv.

 2. Arunca-l. Eu nu mai am televizor de 2 ani. Si nici nu ii duc dorul. La meciuri de regula ies cu baietii. Probabil o sa imi iau TV cand o sa imi achizitionez si un Xbox.

 3. Pentru ca toate televiziunile sunt conduse de 6 mari corporatii ?

 4. cum sa nu l repari, ma?? pai cum supravietuiesti fara sa stii cu ce hartie igienica s a sters la cur oana roman, dimineata?

  • Pardon fata de masa hartia ifienica este prea mica….

   Si raspunsul la intrebarea ta este NU!!!

 5. cum nu ai unde sa te uiti? Trinitas prietene

 6. E musai sa il repari.Pai daca ramane gravida asistenta cu prezentatorul ? Pai atunci sa vezi sondaje:”o fi fata sau baiat?”Iar tu nu vrei sa pierzi distractia..

 7. Arunca-l, eu am renuntat de cativa ani buni la tv,

 8. Repet ce a zis vlad : “Pentru ca toate televiziunile sunt conduse de 6 mari corporatii ? ”

  Din ce in ce mai multi oameni se uita la TV si tot mai mult si mai des.Nimeni nu mai citeste o carte,nimeni nu mai face un rebus.TV-ul te tampeste,si aici ma refer la emisiunile astea de divertisment.Nu vedeti si la CartoonNetwork sau care naiba mai sunt;ce desene stupide pentru copii sunt alea?!

 9. Televizorul este foarte bun la casa omului , nu trebuie aruncat ,ce vina are el ca, cablul tv sta agatat de el si emana dejectiile mult dorite de masele de cocapitzioni.

 10. Nici eu nu am mai deschis Tv de vreo 5 ani , si nici nu ii duc dorul .Stirile le citesc de pe net , documentare gasesc exact ce vreau pe Youtube , deci e simplu si mai eficient.Trebuie sa stai o ora le Tv sa auzi stiri din care te intereseaza doar 2 ce dureaza 3 minute .Asa ca mai bine cauti un DEEE.

 11. Da, iti poti cumpara un televizor nou full hd, un cablu hd si downloadeaza filme hd. Pentru asta folosesc eu televizorul. Enjoy.

 12. Cum sa nu? Vrei sa vezi ce pierzi? Se intoarce OTV-ul tata big grin http://bit.ly/18KwqTl

Leave a Reply

Required fields are marked *.