4 Comments

  1. Nu e asa de neobisnuit sa folosesti Smith Machine pe post de presa verticala. Personal nu-l folosesc pentru ca mi se pare periculos, dar sunt multi oameni care il includ in program la sala si are anumite beneficii. Pe vremuri exista un aparat special, dar cum nu prea se mai gaseste in nici o sala acum, mai improvizeaza oamenii. La fel si tipul din a 4-a imagine de la coada, care face flexii la gat. Nu e nimic in neregula. M-am gandit ca poate ar fi bine sa fac aceste precizari. happy

    • fix astea mi-au sarit si mie in ochi. si la ce fel de exercitii mai fac eu prin sala, pentru unul care nu intelege biomecanica din spatele miscarii, s-ar putea sa ma trezesc si eu pe vreun site destept. ca meltenii cred ca sala inseamna flexii cu bara la biceps si impins la PEPT.

    • Sa fim seriosi, de flexii la gat are el nevoie. Cea mai mare prostie. De ce vad mereu persoane la sala care fac biceps si alte prostii mereu si rar vezi unul care face genoflexiuni sau indreptari, si daca se poate si corecte. Exercitii functionale, nu flexii la gat.

  2. Sa-l explicam lui Gore ce inseamna sala:
    SÁLĂ, săli, s. f. 1. încăpere spațioasă destinată spectacolelor, întâlnirilor sportive, întrunirilor, expozițiilor etc. ♦ Totalitatea persoanelor reunite într-o sală. 2. Coridor. 3. Vestibul, antreu, anticameră. – Din fr. salle.

Leave a Reply

Required fields are marked *.