De ce să nu votezi cu Viorel

| 10 Comments


Pentru că a ales să colaboreze cu Vadim, cel care spunea, în decembrie 2012: „Victor Ponta nu are caracter nici cât căţeaua mea, Elodia“.
Pentru că s-a aliat cu Călin Popescu Tăriceanu, la nevoie. Acelaşi Tăriceanu care, în 2009, i-a propus lui Iohannis să candideze la Preşedinţie din partea PNL. „Nu, mulţumesc, nu acum. Altă dată, poate“, a răspuns atunci Iohannis. (sursa: http://www.realitatea.net/proiect-de-presedinte-episodul-8-klaus-johannis-neamtul_511397.html )
Pentru că a evitat discuţiile cu oficiali americani pe tema statului de drept. În ianuarie, când Victoria Nuland a vizitat România, a lipsit din ţară. Premierul a spus că a călătorit în Italia. În acelaşi timp, vicepremierul Liviu Dragnea declara că ar fi undeva în ţară, probabil la vânătoare.
Pentru că l-a suspendat pe Dan Şova nu după problemele referitoare la contractul Bechtel, nici după bilanţul negativ al mandatului de ministru al Marilor Proiecte, ci după stenogramele DNA apărute tot în campania electorală, în care negocia şefia partidului.
Pentru că a declarat, înainte de a fi pus premier, că nu vrea să fie “premierul lui Băsescu”, dar a uitat rapid de promisiune.

Comments

comments

10 Comments

  1. In sfarsit sunt de acord cu tine, admine, mai ales cu utima afirmatie. Sunt dovezi clare ca “razboiul” lui Ponta cu Basescu este de fatada pentru fraieri, cum ar fi ca imediat dupa anuntarea rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare din 2012, Ponta a venit ca o floricica sa spuna ca vrea alianta cu UDMR, care cu cateva luni in urma a pus umarul serios la ramanerea abuziva in functie a chiorului; a facut vestitul “pact de coabitare”; i-a pus-o pe Kovesi la DNA si dupa aia o lauda ce activitate prolifica are si nu in ultimul rand, Basescu a continuat sa faca ce vrea in tara asta, iar Ponta si PSD-ul nu l-au atins nici cu o floare.

  2. Si, de ce as vota cu Iohannis?

  3. Basescu e devina laughing)

  4. Eu nu-l votez pentru ca a zis ca nu o sa permita exploatarea gazelor de sist si dupa alegeri era principalul promotor,apoi cand a vazut ca acei tarani din Pungesti se opun a comis o groaza de abuzurinerdatai crunte aplicate de catre o institutie sinistra numita jandarmeria romana,inchiderea drumurilor din zona si amenintarea jurnalistilor prezenti la fata locului.Asa ca Tov. ponta iti urez si tie ce ii urez lui basescu:tamaie si lumanari !!!

  5. Victor Ponta, you have failed this city !

Leave a Reply

Required fields are marked *.