De ce să nu votezi cu Viorel

| 0 comments


Pentru că a fost, ca deputat, împotriva proiectului Roşia Montană, dar ca premier l-a susţinut.
Pentru că a ignorat protestele, iar la Pungeşti, unde oamenii s-au revoltat faţă de exploatarea gazelor de şist,iar imaginile video au arătat jandarmii intervenind în forţă, Ponta s-a arătat mulţumit şi a dat asigurări că jandarmii au respectat legea. Deşi nu a fost acolo.
Pentru că, în cazul românilor din diaspora care nu au putut ajunge la vot şi s-au enervat după ore în şir de stat la cozi, Ponta a declarat că nu a schimbat numărul secţiilor – adevărat, dar a omis să spună că a schimbat amplasarea. În plus, ministrul său de Externe, căruia i s-a cerut demisia, a rămas în funcţie şi a declarat că votul a influenţat de agitatori.
Pentru că, din Opoziţie, a condamnat traseismul politic, dar a beneficiat de pe urma lui, după ce la PSD au trecut cei mai mulţi dintre membrii PPDD, de exemplu.
Pentru că nu ştiu de vreunul dintre proiectele de viitor ale premierului, în afară de “ Marea Unire” care cred că îi exasperează pe istorici şi care, oricum, e demagogie pură.
Pentru că, deşi avea 17 ani la Revoluţie, cum ni se tot repetă, Ponta a crescut politic înconjurat de oameni precum Ion Iliescu, membru al Comitetului Central al PCR, din 1965, iar mentor, prieten şi profesor i-a fost Adrian Năstase, căsătorit de două ori cu fiicele unor foşti activişti comunişti.
Pentru că unul din atuurile pe care le promovează echipa sa este „tinereţea“. Pe acelaşi principiu, ar trebui să votăm un puşti de 18 ani!
Pentru că declaraţia sa de avere este incompletă şi nu conţine şi bunurile acumulate de soţia sa, Daciana Sârbu.
Pentru că a făcut, din Avocatul Poporului, o marionetă politică – Victor Ciorbea.
Pentru că, în perioada guvernării Ponta, deşi s-a vorbit enorm despre investiţii, acestea s-au oprit – cel puţin în infrastructură şi în dezvoltarea agriculturii, nu am prins picior de investitor străin.

Comments

comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.