Greșește undeva?

| 9 Comments

Îi mai bate un cui la sicriu.

Comments

comments

9 Comments

 1. Ce maxim ii da la fraier.

 2. Ce politician! Fortandu-l acum pe ponta sa isi dea demisia din functia de premier, il compromite definitiv ca politician, asta fiind ultima veriga care il tine ca presedinte al PSD-ului. Iar rezultatul de pe 16.11 e victoria lui basescu. cine a bagat panica in popor cu perspectiva lui ponta ca presedinte? schema asta a fost gandita de mult timp, si in ultimii 2 ani basescu a lucrat in continuu la acest proiect.ponta si psd sunt dezbinate si facute praf, justitia relativ independenta, un presedinte nepatat si basescu razbunat. Liebe Gruesse!

  • Vezi ca din 10 dec. incepe pelerinajul sfintei moaste Paraschiva ! te avem pe lista ,sa nu lipsesti…!

   • Mai fanu lui kin jon-il jr…tu esti atat de prost incat nu iti dai seama unde traiesti. tu garantie crezi ca ragai a parizer din cauza lu basescu dar te-ai gandit vrodata sa pui osu la munca sa faci ceva in loc sa te uiti la antena 3? tu nu obervi ca omu asta a facut f multe pt tara asta din 2004 incoace sau vrei sa te intorci in ’99 sa vezi cum traiam ?! ti-ai dori sa iti trebuiasca viza sa te duci in bulgaria sau in europa ?ti-ai dori sa iesi pe stadion cum ieseau saracii nostri parinti pe 23 august pana inainte de “democratie” pun in ghilimele ca democaratia deabea acum incepe in romania dupa ce a fost inghenunchiat partidu comunist condus de tovarasu iliescu! Du-te tu si pupa moaste ca asta v-a invatat Puie Monta sa venerati toti imputziti de preoti!!

 3. Sa lamurim ceva. Nu presedintele numeste si demite premieri ci parlamentul. El,presedintele(nu neaparat Base), poate dizolva parlamentul in anumite conditii speciale. Asa ca in concluzie(ca sa nu folosesc “DECI”winking, ACEST PRESEDINTE si-a depasit prerogativele de foarte multe ori.(PUNCT)

 4. Greseste pentru ca nu ar avea ce sa caute sa vorbeasca de acolo, pentru ca el ca si omul asta http://www.ziare.com/europa/moldova/r-moldova-condamnata-de-cedo-din-cauza-fostului-presedinte-voronin-1336557 este un ordinar si trebuia sa se afle la puscarie daca justitia functiona dupa cum se batea el cu caramida in piept acu ceva timp.

 5. Crede-l p-asta: https://www.youtube.com/watch?v=t4NFYtdahXg Asta nu inseamna ca Ponta nu este un jegos si un ordinar. Dar sa auzi d-astea de la Basescu e ca si cum ar aparea Guta la televizor si ar spune sa Salam nu canta bine.

 6. Site-ul ăsta seamăna tot mai mult cu Poiana lui Iocan…hehehe

Leave a Reply

Required fields are marked *.