Trist la Iaşi

| 8 Comments

Asa se face taximetria in Iasi straight face

Posted by Sraer Nycole on Thursday, April 9, 2015

Comments

comments

8 Comments

 1. Mai e vreo surpriza pentru cineva ca taximetristii, sau mai bine zis, carutasii considera ca lor nu li se aplica regulile de circulatie si de bun simt?

 2. Nu tin deloc cu taximetristul care a iesit oricum ca un mare bou fara sa il intereseze ca venea masina (ma refer la masina celui care filmeaza), dar nici boul alalalt de venea pe liniile de tramvai nu e mai prejos. Nu ai ce cauta pe liniile de tramvai atata timp cat ai 2 benzi de mers pe sensul tau. Amandoi doi “smecheri” si daca se faceau tandari, nu era niciun bai. Mai grav era ca boul ala s-a dus pe contrasens si daca venea masina din fata, poate se lasa si mai grav. Ambii sunt de vina.

  • Adauga-i si pe cei parcati pe dreapta dupa bunul plac !

  • te-ai gandit ca poate ala l-a depasit pe asta de filmeaza? sau a virat din stanga? sau poate vrea sa vireze spre stanga?
   Sau poate in capu tau sec de sofer de 2 lei nu exista si posibilitatea sa mergi pe banda de langa centru in oras fiindca vezi tu, sunt multi boi sau babe care traverseaza in fuga sau nu se uita, sau tampiti care deschid portiera si ii iei pe sus?
   Apropo, stii sa numeri pana la 3?

   • Din fata venea nenea politistu… Macar de făceau un poc cu Mercedes-ul… Altfel nu iau nici o măsura!

   • Prietene, fa-ti un control la ochi, nu are de unde sa vireze din stanga, e o cladire acolo, nu e nicio strada. Mai citeste regulamentul: “Art.133.: Pe drumul public cu cel mult doua benzi pe sens si cu o a treia banda pe care este amplasata linia tramvaiului langa axul drumului, conducatorii de vehicule pot folosi aceasta banda, cu obligatia sa lase libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia.” . Eu vad acolo 3 benzi pe sens, pe prima bineinteles ca stau unii parcati cu taxiurile desi nu vad semn de statie de taxiuri, deci ocupa o banda degeaba, pe a doua banda e ala cu avariile date, iar pe a 3-a banda e asta care filmeaza. iar pe a 4-a banda vine omul ala in viteza, ca e clar ca are viteza, si iese boul cu taxiul, in cazul in care faceau accident amandoi erau vinovati. Fuck off.

   • Si daca te uiti si mai atent, asta care vine din spate, este intre liniile de tramvai, deci a incalcat si linia continua. Amandoi sunt de vine fie ca iti place sau nu, in special boul ala cu taxiul care a iesit exact ca un dobitoc fara minte.

  • Banda cu linia de tramvai se poate folosi, atata timp cat nu perturbi circulatia tramvaiului.
   Din punctul meu de vedere, tipul care circula pe acolo chiar e sofer: mai rar vezi asa manevra de evitare, asa reactie…

Leave a Reply

Required fields are marked *.