8 Comments

 1. Ceea ce spui tu acolo nu este valabil sunt aberatii scapte pe internet pe care toata lumea vad ca le repeta la infinit, iti sugerez sa te documentezi.

 2. Ce aberatii monumentale au astia doi care se filmeaza si se dau “cunoscatori” ai legii. Sunteti tampiti, nu aveti dreptul sa cereti nimic din ce cer cei doi clovni din filmarea asta. Nu mai credeti ce scriu unii pe internet sau ce spun unii pe youtube.

 3. Singurul lucru pe care poate sa ti-l arate e legitimatia lui, in rest acele acte doar cand faci contestatia, la tribunal se vor prezenta.
  Cea ce spui tu sunt niste aberatii luate de pe internet fara a te documenta in prealabil.

 4. “Aceste acte trebuie sa fie intodeauna asupra agentului de radar.”
  Trebuie sa existe, dar legea nu obliga agentul constatator sa le arate la cererea contravenientului. Singurul lucru pe care il poti cere agentului, este legitimatia si asta numai in cazul in care nu are insigna pusa la uniforma. Restul actelor(si dovada) se pot cere in instanta, dupa ce depui contestatie la procesul verbal.

 5. Ce retardat esti CEO ! Atatea intrebari sa pui tu cand probabil incalci legea este aberant!
  In tarile civilizate “suna bine asa nu?” erai somn cu un baston dupa ceafa !
  Am un amic care s-a dus in vacanta in Anglia , si necunoscand zona a pus mana pe un politist in sensul ca politistul era cu spatele iar amicul la atins pe umar . In momentul doi s-a trezit cu un baston in cap fara explicatii cu aviz al bastonului etc . Asa ca esti un prost pentru ca incurajezi asta , si aia doi sunt doi ratati!

 6. Faptul ca agentul exagereaza si nu cunoaste legea in ceea ce priveste filmatul pe spatiul public si in timpul misiunii e una, dar ca cei dor cer sa vada acele acte e cu totul altceva.

  Daca toate mentionate mai sus sunt obligatorii, unde e mentionat asta, in ce lege?

  Articolul de mai jos este suficient de bine documentat si demonteaza toate cele spuse de tine si nu cred ca este cazul sa incurajezi un astfel de comportament. Cred ca daca gresesti trebuie sa platesti si este mult mai bine sa vorbesti frumos cu agentul si sa iti recunosti vina, ai mai multe sanse sa scapi cu o pedeapsa mai usoara sau macar sa fii barbat.

  http://www.politisti.ro/topic/8153-ce-drepturi-avem-in-fata-politistului-rutier-cand-suntem-opriti-in-trafic/

 7. Ca politist, daca iti cunosti meseria si cunosti legea, poate sa ceara babuinul cate in luna si in stele. Si daca e tare in clont cum e cameramanul si se apropie prea tare de politist, procedural si legal politistul are dreptul la somare si daca nu se supune la imobilizare si retinere. Ia sa-l fi tavalit nitel pe jos, sa-i fi pus catusele si sa-l ia pe la sectie, sa vedem, tot asa tare in plisc si plin de drepturi fictive era? Dar,din pacate politia romana, fie ea de la MAI sau locala, e intesata de ageamii si ciobani care nu-si cunosc nici 20% meseria.

Leave a Reply

Required fields are marked *.