16 Comments

 1. Daca lasau doar semnul de cedeaza si obligatoriu la dreapta ,cum mai justificau ei banii de parandarat obtinuti la montarea semafoarelor ? Sau le-a ramas un semn cu obligatoriu la dreapta si nu aveau unde sa il monteze si au gasit locul …

 2. Bah, voi aveti permis de conducere? Daca nu, nu mai faceti pe desteptii. Daca da, recititi legislatia. Este intersectie semaforizata. Care e problema? Semnele de circulatie, daca merg semafoarele au rol secundar. Daca nu merg semafoarele, au rol principal. Deci daca nu merge semaforul, se da prioritate pietonilor, apoi se respecta semnul “cedeaza trecerea” si “obligatoriu la dreapta”. Acesta este motivul pentru care exista intersectii cu semafoare si semne de circulatie. Un alt motiv pentru care e pus semaforul ar putea fi acela ca de mult ori masinile nu acorda prioritate pietonilor. Astfel de variante sunt folosite la f multe guri de metrou in Bucuresti.Dar unii vor sa vada un fata mereu un rahat, gen spalare de bani si alte tampenii…

 3. Ce faci in intersectia aia? In primul rand nu fii marlan si arata cum trebuie intersectia. Ce ai pus tu e o strada cu un semafor. E o diferenta laughing)
  Mai exact, intersectia arata asa:
  https://www.google.ro/maps/@47.1537157,27.5708704,3a,75y,252.45h,81.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTADo-Lxe1S2aiUnceU5nig!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro
  Si acum spune tu ce nu e in regula acolo. Deci nu te da mai cocos decat e cazul ca te faci de cacao.

 4. In primul rand nu vreau sa intru in polemici in al doilea rand si pe link-ul pus de tine te poti deplasa prin acea intersectie ca in link-ul pus de mine ! Unde ai pus tu pin-ul e sens unic deci cei care vin din fata nu stiu decat dupa ce intra in intesectie ca nu au voie sa o ia drept , la fel cei din stanga sa vireze pe sensul unic si cei din dreapta sa vireze la stanga pe sensul unic .

 5. “Unde ai pus tu pin-ul e sens unic deci cei care vin din fata NU STIU DECAT DUPA CE INTRA IN INTERSECTIE ca nu au voie sa o ia drept , la fel cei din stanga sa vireze pe sensul unic si cei din dreapta sa vireze la stanga pe sensul unic .”

  La strada cu sens unic este indicator cu “accesul interzis” pe care nu ai cum sa nu-l vezi… daca atunci cand conduci esti atent la trafic, evident. Deci nu ai cum sa intri pe ea. Uita-te cu atentie. Altceva?

 6. Faci dreapta, pe verde intermitent dupa ce dai prioritate pietonilor happy !

 7. Deci verde intermitent la drepta cu semafor de rosu si obligatoriu la dreapta nu se pupa deloc….

 8. mă scuzaţi că mă bag în seamă…dar undeva, după trecerea de pietoni e un semn care te obligă să mergi la dreapta. până în trecerea de pietoni e un semafor care dă liber celor care merg la dreapta. atunci pentru cine e semaforul care în această poză este pe roşu?

Leave a Reply

Required fields are marked *.