in

Arderi de bitum la statia de asfalt de pe DNCB. Ca tot se intrebau oamenii pe aici de poluare si miros urat in Popesti Leordeni (via Alin Todireanu facebook)

Arderi de bitum la statia de asfalt de pe DNCB. Ca tot se intrebau oamenii pe aici de poluare si miros urat in Popesti Leordeni (via Alin Todireanu facebook)

Arderi de bitum la statia de asfalt de pe DNCB. Ca tot se intrebau oamenii pe aici de poluare si miros urat in Popesti Leordeni (via Alin Todireanu facebook)


postat de DrBillyWayneRuddock

15 Comments

 1. Nu ard bitum ci il incalzesc ca sa poata sa-l toarne. Cum plm vrei sa iti faca autostrada ? Ard cativa zeci de litri de combustibil (probabil motorina).

  Cu arsul de gunoie mai avea o logica ca acolo pot fi cateva tone bune arse in satele alea si in imediata apropiere ar fi ceva poluare. Dar aici e prostie maxima. Pe cine o sa mai dea vina pentru poluare saptama viitoare ? Pe aia care repara acoperisul la blocuri ?!
  In Bucuresti si Ilfov se ard undeva la 15000 de tone (15000000 litri) de combustibil lichid in 24 de ore. Doar utilajele care lucreaza in zona la autostrada consuma mii de litri zilnic.

  Voi chiar nu realizati cata masa trebuie arsa ca sa ai nivelul asta de poluare pe sute de km2

 2. Garda de mediu: (*5 hours later)*

  „În urma verificărilor noastre, echipajele nu au putut detecta presupusa sursă de poluare. Senzorii noștrii omologați indică faptul că în acea zonă, nivelul de poluare se află în parametrii normali.”

 3. Am fost vineri seara in Popesti Leordeni. Nu exagerez, dar nu am simtit un aer mai poluat decat atunci cand ardeam efectiv cauciuc cand traiam in Teleorman. Mirosea a chestii arse peste tot…

 4. nu sunt expert in asfaltare dar nu cred ca i-a angajat nimeni pe turci pentru ca folosesc cele mai avansate procese, ci pentru ca sunt ieftini, dupa ce s-a facut contractul ce rost mai are sa faci circ pentru ceva minor

 5. Astia sunt antreprenori, ei nu ard materiale poluatoare, doar ti se pare tie, ei de fapt inoveaza pentru Romania. /s

 6. N-am înțeles foarte clar ce se-ntâmplă acolo și nici chimia nu e punctul meu forte, deci îmi cer scuze dacă e o întrebare idioată – dar cum de nu bubuie combinația pe care o fac băieții ăia acolo?!

 7. Poate in cisterna aia au mai băgat și niște materiale pentru a fi arse, a fost o știre despre cum România importă deșeuri medicale toxice din Vest pentru a fi incinerate, în mod normal incinerarea se face in mediu controlat și cu filtre care să oprească funinginea și mirosul …

  Probabil amenda va fi 300 lei, 150 dacă plătești in 15 zile

 8. Serios? De aia miroase urat in popesti?
  Probabil de la groapa miroase a trandafiri si flori de portocal. :))

 9. si fara drumuri si fara miros, pai unde sa vina turcul sa iti faca asfalt in Romania, la cati tantari sunt in administratia publica…

  Nu zic ca nu e gresit, dar e ingenioasa treaba, oricum acel asfalt trebuie incalzit si procesat, e o statie mobila de facut asfalt probabil, acum nu stiu daca legislatia din Romania iti interzice sa folosesti asa ceva.. Ca e in aceasta statie sau in una fixa facuta cu avize si toate hartiile, tot acolo e poluarea, ca nu e nimeni obligat sa capteze gazele toxice si fumul rezultat din procesul de fabricare al acelui asfalat.

  Facem atata gargara si stanga si dreapta pentru ca e toxica treaba, sunt poate bucuresteni cu centrale care ard carbuni sau intreprinderi pe carbune ce incalzesc apa menajera, sau pentru fabricarea de energie. In concluzie de ce judecam inainte sa ne autoevaluam noi pe noi si ce ii al nostru.

  Asa am prins o doamna pe un mijloc de transport facea gargara ca am niste bagaje pe scaunul din stanga mea, atata gura a facut cum ca eu nu platesc bilet pentru 2 locuri si asa mai departe, okey am cedat la un moment dat si am luat toate bagajele in mana si am stat cu ele in brate, chit ca ma murdaream cu ce aveam cumparat de la un fastfood sau nu. Okey mergi pe mijlocul de transport, nu ai unde sa iti lasi sus nici un bagaj, in spatele microbusului sa zicem ca nu prea bagi mancare si alte lucruri ca se imprastie nu stau bine.. . In fine pentru ca acea doamna a tot facut gura, m-am luat cu ea si i-am zis ca ce face scandal pentru 1 loc in plus care il ocupam o singura data in viata, in timp ce alti platesc bilet si stau in picioare vreo 8 insi erau pe mijlocul acelui microbus { in mintea mea nu eram eu vinovat de situatia data, in alte tari nu ai voie sa stai in picioare pe mijlocul de transport – asa e si in Romania}. M-a enervat ideologia asta de a da cu gunoi in alta persoana, ca cica nu am educatie ca sunt prost crescut, si asa si asa la adresa mea, pai acea doamna nu stia cum faceam eu naveta zilnic in picioare cu ghiozdanul in spate ca sa termin un liceu, si de cate ori am dat locul altor persoane pe mijlocul de transport in comun, chit ca era cu 30 de ani mai mare ca mine, nu avea dreptul sa vorbeasca si sa ma jigneasca ca si tanar{ cred ca nu am vazuto in viata mea in ultimi mei 8 ani sa circule pe acel mijloc de transport}, totul a pornit de la faptul ca prietena ei de vorba, nu a putut intra langa mine ca sa stea jos si sa vorbeasca intre ele ca prietene.

  Deci m-am uitat de 4-5 ori la ea, in timp ce ea vorbea la persoana mea si critica faptul ca eu ocup cele 2 scaune. Au existat sute de oameni care faceau aceasi lucru ca si dansa la varsta de 55 de ani sau cat o avea sau care isi tineau copilul pe scaun separat{ nu scrie nici unde cate locuri ai pe acel bilet, majoritatea timpului platesti si nu ai loc nici sa stai jos}, si am inteles inca ceva, toti astia de 35-55 de ani vorbesc despre tineri de parca ei sunt datori sa fie un exemplu si sunt nimeni in drum si nu ar avea nici un drept ca si cetateni ai Romaniei { ca si cum ei nu pot suna la politie daca tu adult in toata firea te comporti ca un copil}, cand ei nu sunt in stare in veci pururi sa se ridice si sa ofere locul lor altor persoane, nu ar fi in stare nici sa ii ofere locul lor pe scaun unei persoane de etnie rroma, pentru ca atat de rasisti,inculti,rautaciosi sunt ca oameni in viata.

  Ce am realizat, ca indiferent cata educatie faci in Romania, chit ca se poate sa ai si mai putina educatie si mai mult bun simt, totusi nu cred ca eu merit ca si tanar sau alti tineri din Romania sa fie insultati si batjocoriti de astfel de persoane in aceasta societate. Multi au impresia ca isi permit cu tineri sa vorbeasca cum vor, ca si cum ei ar fi fost cele mai bune exemple si sunt superiori tinerilor din ziua de azi. Eu unul nu cred ca meritam noi ca tineri sa fim mai putin respectati, si noi avem aceleasi drepturi ca si ei, si i-am spus ca daca mai face gura si scandal dau telefon la politie, dar dansa tot insista de parca era patroana la firma de transport si avocata unui singur om ce putea sta pe acel scaun. De pe scaunul meu si pozitia mea, cedand bineinteles si inchizand discutia, aud din fata o doamna care vorbeste despre sacrificiu ei, ca a trebuit sa lase un batran sa stea jos pe mijlocul de transport, ca tinerii sunt prost crescuti in ziua de astazi si asa mai departe, si eu deja stiam ca batea apropouri vizavi cumva de situatia mea, ca si cum ea ar cunoaste in detaliu fiecare tanar din ziua de astazi. M-am gandit oare ea nu are copil cand denigreaza pe baza de varsta propriul ei copil si ce poate sa faca in societatea de astazi, chit ca nu iti da locul un copil, de ce un copil este obligat sa circule spre casa in picioare riscand in caz de accident sa moara.

  Ne mai miram ca societatea noastra este individualista, comunista, socialista, gandirea asta de a ii manca grija pe fiecare in parte de alte lucruri, pe motiv ca ei stiu ce este corect, oare chiar stiti toata problemele oamenilor care ii vedeti zilnic, sau judecati problema doar superficial.

Lui Elon Musk Ii place pâinea românească confirmed.

Lui Elon Musk Ii place pâinea românească confirmed.

LPT: nu uitaţi să daţi ceasurile înapoi.

LPT: nu uitaţi să daţi ceasurile înapoi.