in

Cât faci cu trenul din București spre reședința de județ

Cât faci cu trenul din București spre reședința de județ

Cât faci cu trenul din București spre reședința de județ

postat de saredemare

51 Comments

 1. Deva, jud Hunedoara – 9 ore în realitate – orice ar scrie pe bilet/infofer/mersul trenurilor – sunt mereu 9 ore sau mai mult.

 2. De la Satu Mare la Bucuresti Nord, distanta e parcursa (de cel mai rapid tren) in 14 ore si 57 minute. De la noul mers, va dura cu 2 minute mai mult. 15 ore practic.
  Macar la Cluj se va ajunge *ceva* mai repede, in 8 ore 41 minute (la tren intercity).
  Foarte mare diferenta.
  Foarte…

 3. Mai pune 10-20% la timpii astia. De ex Bucuresti Targoviste are intarziere 15-30 minute in mod constant.

  [https://mersultrenurilor.infofer.ro/ro-RO/Itineraries?DepartureDate=01.11.2022&DepartureStationName=Bucure%C8%99ti+Nord&ArrivalStationName=T%C3%A2rgovi%C8%99te&MinutesInDay=0&TryToPost=true](https://mersultrenurilor.infofer.ro/ro-RO/Itineraries?DepartureDate=01.11.2022&DepartureStationName=Bucure%C8%99ti+Nord&ArrivalStationName=T%C3%A2rgovi%C8%99te&MinutesInDay=0&TryToPost=true)

 4. București – Sibiu face 6 ore in mod normal + întârziere. București – Râmnicu Vâlcea e aproape de 5h.

 5. De unde ai scos durata aia pana la Calarasi ?

  Am cautat acum si cel mai rapid este 1h si 32 minute…..

 6. București-slobozia faci in 1h10-1h15 daca ai prieten cu masina sa te ia de la gara ciulnita. Pana acolo trenul face 55min-1h si e la vreo 15km de slobozia (daca nu ma insel)

  Dacă stai dupa legatura ciulnita-slobozia…. poti sa stai si o ora jumate ca sa mergi cu toate specimenele intr-un tren imputit

 7. Bucuresti – Satu Mare = 14.5 ore

  Bucuresti – Suceava = 5.5 ore …au stiu ca trenul trece muntii dar nici in stilul asta

 8. Stii sigur,sau aproape cand pleci .Cand ajungi la destinatie e marea intrebare ca na, mai deraiaza un tren,mai ia foc o locomotiva,din astea !

 9. Decât să mergi cu trenul la Botoșani, mai bine mergi cu trenul până la Suceava și apoi faci autostopul că ajungi mai repede

 10. Craiova-București… 5h si 30 min… vara la 44 de grade:,) mirosea numai a pipi. Și doua femei mâncau cârnați lângă mine. A fost ultima data!

 11. Mi se pare fantastic că fac mai mult până la Baia Mare din București decât aș face până în US cu avionul

 12. Stai că asta e doar cât ești pe tren, dacă nu ai ghinion. Că multe din trenurile astea merg o dată pe zi sau o dată la două, trei zile, adică dacă ai nevoie sa ajungi sau să previi la o dată fixă mai adaugi cei puțin atâtea ore așteptând trenul.

 13. Bucuresti-Calarasi sunt 1h20min efectiv in tren, dar sub 2h nu faci ca trebuie sa schimbi trenul si astepti 30-40min in Ciulnita. Pana acolo all good ca e trenul de Constanta si faci 30min desi de sarbatori/vacante slabe sanse sa prinzi bilet. Dupa, celalalt tren e execrabil face 20km in 30-50min in vagoane pline de seminte, cu scaune rupte, si care se mai inclina si la 45grade ca linia e veche si neintretinuta… de asemenea sunt doar 3 trenuri zilnic … good luck! Doamne ajuta!

 14. Ce bataie de joc au ajuns caile ferate romane.

  Auzi, 2 ore pana la Giurgiu, care e la cat, 60-80 de km? Inteleg ca a cazut un pod… acum 18 ani si nimeni n-a putut sa-l repare ca sa lege capitala de cea mai apropiata localitate de granita.

  Targoviste, care e la o distanta similara cu Ploiesti, +1h la tren.

  Braila-Galati, localitati aflate la maxim 20km una de cealalta… +40min la tren.

  Plus ca timpul asta e cel oficial, ca am auzit des cazuri in care s-au facut 15+ ore pana la Timisoara.

  Imi aminteste de harta cu timpul de a ajunge din Paris in orice colt al tarii si cum, acum cativa ani, maxima era de 7 ore si 40 de minute ca sa ajungi intr-un colt din Alpi, la granita cu Italia.

 15. 3h 48 pana la Bacau? In ce era?

  Pe bune, cred ca de fiecare data in care am venit Arad – Bacau via Bucuresti, legatura de la București facea aproape 4-5 ore in orice situație.

 16. Fuck la peste trei ore ca sa ajung acasa este bataie de joc crunta, mi-aduc aminte de vremuri pe cand eram mic, cand faceam sub trei ore, jaf a mai ajuns si cfr, singura cat de cat salvare mai sunt trenurile private dar si ele depind de starea sinelor.

 17. Am mers in liceu cu trenul din Satu Mare până la Constanța sau Mangalia nu mai știu exact că au ceva ani, in fine, am făcut 26 de ore…

 18. Cu câțiva ani in urmă trebuia să fac Maramureș (prislop) -Iasi cu trenul.
  Ar fi trebuit.
  Cea mai scurtă rută era de 28-32 ore.
  Ar fi trebuit să merg cu autobuzul câteva ore, apoi să iau trenul înspre București, să petrec noaptea in gară si apoi să iau trenul spre Iași.
  Am mers pe jos că am ajuns mai repede

 19. Astia-s timpii fara intarzieri. O reprezentare corecta ar fi media tuturor timpilor pe parcursul unui an, sa zicem, incluzand intarzierile. Ar fi fost mult mai apropiat de realitate. Sa fi vazut atunci distractie.

am gasit asta pe undeva si m-a facut curios

am gasit asta pe undeva si m-a facut curios

Bună seara!

Bună seara!