in

Este miercuri, flăcăii mei!

Este miercuri, flăcăii mei!

Este miercuri, flăcăii mei!

postat de GeotheHSLord

12 Comments

 1. Surse de inspirație:

  Ne aflăm în Bran, [unde Elon Musk ar fi dat un chef de Halloween pentru invitați de seamă](https://www.gandul.ro/actualitate/elon-musk-a-inchiriat-castelul-lui-dracula-de-la-bran-pentru-party-ul-de-halloween-19864620/amp)

  Invitați de seamă precum [Baba Cloanța](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/yhmliy/creez_o_serie_de_desene_digitale_inspirate_din/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3), [Nosferatu](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/yhde8f/se_poate_și_mai_rău_săl_întâmpine_iliescu/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3) și [Darth Geoanis](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/yf4ml2/when_gone_am_i_the_last_of_the_jedi_will_you_be/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3).

  [Domnu Elon a venit și el cu un mijloc de transport corespunzător ](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/yhera6/a_venit_varu_in_vizita/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3)

  Că tot veni vorba de mijloace de transport, ce preferați? [Fanbulanța](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/yfo25d/caption_this/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3) [norocului](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/yhetk6/sănătate_să_avem/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3)? [Poliția Verzei](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/yho8pv/voi_cu_ce_vă_transportați_varza/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3)? [Logan Cybertruck](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/yj5lpg/logan_cybertruck/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3)?

  [Printre bucatele alese de la festin avem și legendara fasole cu ciolan ](https://www.reddit.com/r/Romania/comments/yhh2dk/azi_a_facut_prietenul_meu_cumparaturi_suspin/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3)

Trei BMW-uri atacand o zebra

Trei BMW-uri atacand o zebra

Timelapse Braila Bridge

Timelapse Braila Bridge