in

Eu odata am pierdut…

Eu odata am pierdut...

Eu odata am pierdut…

postat de slamdrunker

17 Comments

 1. I mean, exemplul e cotidian, dar nu e greșit. Citatul asta al lui Paler e din seria celor care suna tare, dar dacă îl descosi puțin se fasaie. Ca majoritatea citatelor lui Tutea, de exemplu.

 2. Omul se inseala. Ceea ce a pierdut el e experienta de a merge cu troleibuzul de la Obor. Nu aveam cum sa piarda troleibuzul pt ca nu era al lui.

  Chiar daca s-a urcat mai incolo, nu a avut aceeasi experienta, deci a pierdut-o. Definitiv.

 3. Eu am pierdut vineri incarcatorul de la castile Bluetooth, nu recunosteam altceva decat infatisarea soferului de taxi de care din fericire am dat de el miraculos a doua zi si erau chiar in bancheta din spate.(⌒▽⌒)

 4. Daca o pui asa, eu mi-am pierdut factura la electrica si luna urmatoare mi-a venit restanta plus penalizari; asa ca e corect sa spui ca “lucrurile care le pierzi vin cu restante de plata”

 5. Eu mi-am uitat telefonul în uber șoferul a vrut sa fuga inițial cu el dar nu putea închide cursa cu telefonul meu în mașină și s-a întors.

 6. … desenul proiectului de licență pentru care muncisem luni de zile. Mi-a fost sustras în tren, ditamai tubul. Noroc că am avut schița lui și l-am refăcut. Ce draq o fi făcut cu el, fiind personalizat, habar n-am.

 7. Dacă eu mi-am pierdut cheile, apoi le-am găsit => ca nu chiar “tot” ceea ce pierdem este pierdut pentru totdeauna.

  Hai ca unele cutate sunt asa… la limita logicii, dar cu interpretare filozofica… in cazul OP… e relativa treaba… as fi adăugat “Uneori, tot ceea…”

 8. Hehe si ii mai aud pe unii soferi care zic ca nu-i nevoie de benzi rezervate de autobuze/troleibuze, ce adorabil.

 9. Eu mi am pierdut cumpătul dar cu ajutorul perioadei de terapie am reușit să conștientizez starea în care sunt și să îmi revin și să am o reacție de.om normal

 10. Am pierdut averi si bani , Am pierdut si ani de scoala , Am pierdut si grau-n spic , Dar cand p**a mi-se scoala , Parca n-am pierdut nimic

Am fost la țară și am văzut poza asta cu străbunica și străbunicul.

Am fost la țară și am văzut poza asta cu străbunica și străbunicul.

O recomandare dupa 7 ani

O recomandare dupa 7 ani