in

Iată ce înseamnă să fii un om corect, integru și cu coloană de invidiat!

Iată ce înseamnă să fii un om corect, integru și cu coloană de invidiat!

Iată ce înseamnă să fii un om corect, integru și cu coloană de invidiat!

postat de kitsched

35 Comments

 1. Ar trebui si pe YouTube sa scapi de niste followeri. Ai 1.2 milioane de subscriberi si 12k views la clipuri… esti de cacat.

 2. I didn’t ask, cuz I paid, but now I see that they are having „ celulită și vergeturi”.

  „I’m lucky to have a wife who looks like a minor. This is the chance of my life, I swear. Look at her! How old do you give **him**?”

 3. Muistul a tot cumparat si pe Twitter si pe Youtube, ca sa dea bine la sponsori cand inca il mai pitchuiau pentru campanii. Exact cum a spus cineva mai sus: 1.2 mil followers pe youtube si 12k like-uri la clipuri

 4. Eu numa’ voiam să vă arăt cât de cringe e că a dat cu (arond)elonmusk. Să se vadă cât e el de informat, cât de repede știe el cine e șefu și cui să i se adreseze. Sunt sigur că îi va răspunde Elon personal, ba chiar va forma o mică echipă care să-i analizeze followers și să-i șteargă pe ăia fake.

 5. Buhnici ar face bine să-și fi păstrat și ceva la ciorap sau să fi reinvestit la cât se vor pișa sponsorii pe el, că nu mai are pic de tracțiune

 6. astia catre dau @ elonmusk mi se par ca tocilarii aia din prima banca de la scoala care atunci cand stiau raspunsul intrebarii invatatoarei, nu mai erau in stare sa ramana asezati si strigau : tovarasa’, tovarasa, stiu eu!

 7. 🙂 Ce moment jenant… sunt convins ca cei 500k followeri au dat follow random… sunt curios de ce nu zice la fel si de cei de pe youtube, ca are un milion de subscriberi si are la video-uri de cel putin o luna cu titluri clickbait… 30-60k vizualizari. Jenant.

 8. Încep sa cred ca e Buhnici însuși care postează pe reddit ca sa rămâna relevant.
  Majoritatea am uitat de clovnul asta, why u post him again?

 9. Ce-o mai ardem românește. 98% din publicul masculin cred că e total de acord cu faptul că ar fi preferabil, daca nu de dorit, sa mergi la mare și să nu fi asaltat de șnururi și sireturi ieșind dintre bucăți de clisă. P-asta n-am inteles-o și mi se pare că o ardem mai catolici ca papa … dar sa fi un moderator care sta cu mana-n falcă la podcasturi in timp ce invitații, multi dintre ei oameni de super calitate, expun tot felul de lucruri interesante, asta da, nu e ok, și profesional ești undeva unde probabil nu (mai) ai ce căuta.

Încă un spațiu verde transformat în parcare. Intersecția Splai cu Kogălniceanu

Încă un spațiu verde transformat în parcare. Intersecția Splai cu Kogălniceanu

Cristian Tudor Popescu - Conferință la Iași Despre Cărți, Prostie și Tăcere... (2021)

Cristian Tudor Popescu – Conferință la Iași Despre Cărți, Prostie și Tăcere… (2021)