in

Nici în Franţa nu se parchează cum trebuie. Oh wait, il est roumain.

Nici în Franţa nu se parchează cum trebuie. Oh wait, il est roumain.

Nici în Franţa nu se parchează cum trebuie. Oh wait, il est roumain.


postat de Fleosca

13 Comments

 1. pai daca nu are loc de parcare pentru dube..

  Ce logica aveti fratilor, daca conduci o masina lunga, cum o parchezi astfel incat sa nu incurci si mai mult traficul?

  Erau destule locuri libere+ francezi comanda poate acasa cumparaturile, nu merg ca si sclavi prin magazin la stat la coada.

 2. Poate ca omul ala mai vrea si sa poata iesi din parcare, how about that? S-a asigurat c-o sa aiba loc si n-o sa-l blocheze istetii de francezi care-o sa parcheze pe langa el

 3. Faptu ca duba se descarca si prin lateral (a si lasat spatiu 1m pana la pomi, probabil pt asta), nu-ti da de gandit?

  Daca o baga cu spatele pe loc de parcare (si doar cu spatele o poate baga, ca dupa aia cum mai iese? El n-are geamuri sa se asigure sa iasa cu spatele), cum o mai descarca/incarca? Nu ai loc de manevrat marfa nici din spate, ca esti in botu celuilalt, nici din lateral, daca parcheaza unu langa tine intre timp.

  Deci singura cale de parcat ca lumea e sa intre fata, si atunci descarci/incarci doar pe usile din spatele dubei, dar dupa aia ai probleme mari la iesitul din locul de parcare. Plus, poate are nevoie si de usa din lateral. Basca mai si incurci circulatia cat timp tu scoti/pui marfa.

 4. Nu vreti sa stiti cat se chinuie baietii astia, muncesc la limita sclaviei si dorm in duba… i-am zis unuia de ce accepti? De saracie….

 5. Lasa, ca nici cu francezii nu mi-e rusine.
  Am un prieten care era in Paris. Si-a lasat masina in strada si dimineata a gasit-o lovita si la bara din fata si la cea din spate.

  Ce s-a intamplat? A venit unul si i-a „impins” masina din spate, de cateva ori, pana si-a facut loc.

  Avea tipul camera doar pe fata, s-a activat de la soc, nu s-a vazut decat in fata, cum se misca masina in suturi de cateva ori pana a intrat in masina din fata. Ala a plecat ulterior, prinde orbul, scoate-i ochii.

  S-a dus la politie, unde s-a ridicat din umeri, ca nu are dovada concreta si i s-a spus ca asa se parcheaza oricum in Paris.

  Daca e sa cautati pe youtube french parking o sa vedeti o gramada de video-uri cu ce mi-a povestit tovarasu’ ca i s-a intamplat.

 6. E de la Flash , oamenii care conduc 40 de ore și nu dorm deloc … Întrebații pe vreunu ce orar de somn au … Doar muncitorii care acceptă orarul ăla are firma… Majoritatea renunță după prima cursă

Brigada Rutieră în misiune

Brigada Rutieră în misiune

Aparent mai sunt de cumpărat

Aparent mai sunt de cumpărat