in

PSD bagă România în faliment, iar PNL bagă PSD la guvernare

PSD bagă România în faliment, iar PNL bagă PSD la guvernare

PSD bagă România în faliment, iar PNL bagă PSD la guvernare

postat de Comprehensive-Fun250

24 Comments

 1. A inceput deja cearta si in curand nimeni nu o sa mai vrea sa guverneze, cand vin vremuri grele e frumos sa te joci de’a opozitia.

 2. Bit funneh ca ignora partea cea mai perversa din propunerea PSD, si anume plafonarea facturilor celor cu chateauri, mai cu seama liderii pee see dee si pee nee lee:

  > în acest moment, în românia sunt trei feluri de plătitori casnici ai curentului electric:

  > 1. cei cu un consum lunar de sub 100 kw/h, care plătesc 0.68 lei pe kw/h (ca mama, care consumă între 60 și 80 de kw/h într-o lună, și ca alte 5 milioane de gospodării din românia).

  > 2. cei cu un consum lunar între 100 și 255 kw/h, care plătesc 0,8 lei pe kw/h (ca mine, care consum între 150 și 180 de kw/h într-o lună, și ca toți ceilalți care folosesc decent un cuptor electric, un aparat de aer condiționat, o mașină de vase sau de rufe etc.).

  > 3. cei care au case mari și consumuri pe măsură, peste 255 kw/h, și care plătesc prețul pieței, până la 5 lei pe kw/h (ca liderii pesede, de exemplu).

  > situația actuală are, dincolo de orice alte discuții, un mare avantaj în zilele de azi: penalizează consumul!
  > propunerea pesede însă face așa:

  > 1. dublează valoarea facturii pentru cei mai săraci români.

  > 2. mărește cu 50% valoarea facturilor pentru românii relativ normali.

  > 3. scade și de 4 valoarea facturilor celor mai privilegiați dintre români, în frunte cu elita politică.

  [sursa](https://www.facebook.com/vali.plesca/posts/pfbid02Sv3KR4KbUK95YH8E4y7cj3YgYqtggCLvWUeprB4emSr2R7EJDKL7NtzEdjTmswil)

 3. Certurile astea sunt asa de ochii lumii. Ciolanu se imparte pe sub masa. In 2024 tot pe ei ii alegem ca miros frumos si sunt draguti.

  MUIE USL.

 4. Totuși, o plafonare mai mare a preturilor înseamnă o gaura mai mare în bugetul statului, unii baga romanii în faliment, alți baga România în faliment. Trebuie o cale de mijloc

 5. Sa ia la muie psd ul, dar si pnl ul, ca ei ii tin la guvernare

  Masura asta e practic: Hai sa luam de la saraci si sa dam la bogati. Saracii o sa plateasca mai mult si bogatii mai putin

 6. Gata s-a stricat marea coalitie, s-a terminat luna de miere, ce-i frumos este ca ambele partide vorbesc de parca doar ceilalti sunt la putere, nu ca si cum ar fi intr-o coalitie, nu-ti convine fa ceva la sedintele de coalitie, nu o face pe sfantul si nu te plange la populatie ca populimea este cea afectata nu PNLsau PSD, fotospartidilimasii.

 7. De fiecare data cand revad astfel de postari mi se pare incredibil cum n-am reusit sa schimbam nici azi aceeasi hoti de la revolutie

 8. noi nu avem opozitie in momentul de fata, romanii de rand nu se implica in politica ca asa e la moda, iar guvernantii fac ce ii taie capul fara sa fie trasi la raspundere de popor. super

 9. și uite așa ne putem trezi cu AUR la guvernare și trebuie să plecăm la dracu în altă țară, că vor transforma ăștia România în Iranul Europei.

 10. Campanie din partea partidului imbecililor care au dat legea de anulare a plafonarii pretului energiei electrice si a gazelor, perioada in care ziceau ca “psd sunt niste comunisti care nu lasa piata sa fie libera”. Au trecut 2 ani si vedem cine a luat spaga ca sa dispara protectia pretului.

  Era absolut logic ca daca Romania are un pret plafonat la energie si acela este printre cele mai mici din Europa, in momentul in care dispare plafonarea si apare piata libera, clar se vor duce in sus, pentru ca deja sunt la un minim european. Doar niste prosti si trompetele PNL ar fi crezut ca se duc preturile mai jos la energie si curent. Si s-a dovedit pe banii nostri.

 11. Ce mi-ar place sa vad un partid care vine și zice „ba asta am zis ca facem.Din ce am zis am făcut a,b,c și nu am făcut x,y,z…..celelalte partide?nush…treaba lor plm”

A short word on Germany

A short word on Germany

Logan Cybertruck.

Logan Cybertruck.