in

S-a mai dus un stâlp

S-a mai dus un stâlp

S-a mai dus un stâlp


postat de tightcall

61 Comments

 1. Un idiot conduce „tare” un cacat de masina tunata si face acident… sper ca era singur si poate a ramas cu sechele ceva… orice sa nu mai conduca , sa mearga cu taxi sau in carje/ scaun cu rotile , orice sa nu mai conduca…. duamne ajuta la cat mai putini babuini ca asta pe sosele…

 2. In localitate cu peste 50 toata lumea din filmare.
  Pai sa tot fii pieton on Romania. Si noi dam vina pe drumuri cica pentru mortalitatea pe strazi. Sigur aia e principala problema si nu oamenii.

 3. Piloti si cazaneeeeee, ce merita confiscat permisul pe viata pentru toti pilotii astia, e greu sa mearga pe un circuit sa se rastoarne cu roaba, trebuie sa faca si alte victime/daune….

 4. Era sa dobori si tu 1 la oprire…

  La cat risca omul sa mearga cu viteza, mai repede ajunge daca respecta legea si nu isi distruge viata/masina si timpul prin spitale si in afara lor…

 5. Nu stiu cum uni pot sa mearga asa cocalarist, nu le e frica o omoara pe cineva? Merita sa mergi cu 30km/h mai mult sa te simti ca n-ai pula mica pentru cateva secunde?

 6. Ce a crezut șoferul, că stâlpul a consumat mai mult de un megawat și s-a gândit să-l stingă cu mașina 😂😂 ce lume proastă. This is just a joke

 7. Nici tu nu ești mai bun. Cum sa mergi cu viteza aia mai ales cand vezi treceri de pietoni și mai e și întuneric?

 8. Când muriți, muriți de proști. Vă meritați soarta când conduceți cu viteza aia în localitate. Bine că a lovit un stâlp, era mai grav dacă lovea un pieton nevinovat.

 9. Ce nu inteleg eu e de ce a tras asa brusc dreapta. E clar ca se intreceau dar daca ala avea deja un avans, care erau sansele sa il poata depasi in cele 2 secunde castigate fata de a trage la un ritm normal?

  Nu pricep ce a vrut sa faca ‘autorul’

 10. In fiecare seara un stalp este victima unui abuz kamikaze. TU cand o sa observi. Actioneaza acum. Timite mesaj la SOS Protectia Stalpilor cu textul „Sunt Beton” si doneaza 5 euro. Thoughts and prayers.

 11. Drq astia fac abuz de stalpi in toata tara si eu nu gasesc unu sa-mi pun in curte ca sa mut curentul electric..

 12. M-am săturat de toți retarzii ăștia cu mașini de 5000 RON care se cred în NFS. Sărăciile dracu. Putea sa fie un om, în loc de stâlp…

 13. Sambata chiar am trecut pe langa masinuta respectiva si ma amuzam la gandul ca cineva ar investi aiatia bani in modifacrea modelului ala oribil de Megane… Pacat ca o masina buna nu te face un sofer mai bun.

A venit varu' in vizita

A venit varu’ in vizita

Sănătate să avem.

Sănătate să avem.