in

Tesla Superchargers in Promenada 🥲

Tesla Superchargers in Promenada 🥲

Tesla Superchargers in Promenada 🥲

postat de csuritjficydf

16 Comments

 1. Ce ma, esti invidios? Ti-e ciuda ca altii au banii si tu nu? Da ba, ma cac bani, lucrez 4 ore pe zi si iau 600 de euro pe zi. Si ii scot cu dividente la 8%, nu cat platesti tu.

  Hai sa-tu zic o treaba fecioras, nu mai fi crab. In loc sa crapi de ciuda ca altii au si tu nu ai, mai bine intreaba-te ce poti sa faci sa ai si tu. Invidia nu o sa-ti aduca nimic bun.

 2. La coada o doamna discuta cu un domn…

  „se da azi curent? ”

  „nu știu doamna, noi așteptăm de dimineață la coada aici”

  Un alt domn se imbranceste

  „haideți dom’ne ca avem copiii aici, trebuie sa ajungem acasă cu avocado toast ca se răcește!”

  Din spate se aude

  „toast fără gluten?”

  „logic, ce plm doar nu suntem săraci”

 3. Fact: cu tot cu statul la coada (câteva minute) ies mai rapid decât la celelalte soluții scumpe si lente de pana în 50KW implementate de imbecilii de la noi (Renovatio & co).
  O tesla se poate încarca de la 10% la 60% in 15 minute la statiile alea.

 4. Cu riscul sa imi iau hate
  Nu e nicio diferenta intre cei care au iphone 14 sau s23 sau la cat s-a ajuns si merg cu stb si acestia. La ce va foloseste o masina supertehnologizata in aceasta tara? Doar sa mergeti la mall si prin oras, poate un pic de valea prahovei? Masina asta este beton in norvegia. Esti ceo evident ca ai nevoie de un supertelefon, o masina buna, poate o tesla poate un merc, eventual cu sofer…nu inteleg. Daca iti iei o masina electrica atat de buna, clar peste alte electrice sau cu motoare pe combustie, ar trebui sa stai la casa, sa ai incarcare acasa si inca 1,2 masini in curte. Asta e logica mea. Nu as putea sa concep sa stau la coada ca sa bag 20-40-60% doar ca e gratis. Eu cred ca unii si-au luat masinile alea pentru vizibilitate nu de nevoie. Mai stiam eu unul care avea seria 7 si baga motorina de 100 de lei iar masina nu era pe numele lui ca impozitul si rca erau scumpe.

 5. Bine ca nu a dat Tesla drumul la incarcari si pentru non-Tesla, ca faceau Spring-urile o coada de dadeau ocol la Promenada.

 6. De ce toate toate Teslele sunt albe? Nici frigiderele nu mai sunt toate albe. Sau sunt toti electricienii romani cocalalari si isi iau doar masina alba?

 7. Eu am mai zis pe aici ca o sa agheti la coada la incarcat Tesla, ca in in 1920 cand mergeai la farmacie dupa benzina. De atunci astia is mana in mana.

 8. O mizerie infecta Tesla asta, am condus una de test aici in Germania … daca o blanesti mai mult de 10 minute la 200km/h iti taie „gazu” ca se incalzeste si „plinul” duce si numa 100km – 130km daca mergi prea repede gen 150+

  Pe toti care ii vad merg 100km/h in spate la tir ca le e frica ca nu ajung la super charger sau nu vor sa piarda 30-50 minute intr-un loc in pustietate sa o incarce.

  Si oricum nu salveaza nimic, curentul produs e tot din pacura sau mai stiu eu ce fosile.

  Mai folositoare e o Dacie electrica decat o tesla.

România te iubesc - Portul Constanța

România te iubesc – Portul Constanța

So it begins

So it begins