in

Waze

Waze

Waze

postat de saredemare

8 Comments

 1. Era unu care zicea azi pe ROddit ca in Romania daca ai salariu mediu e mai misto si ai un trai mai ridicat decat in Franta cu salariu mediu…

  Haha… jokes on you!

 2. Cand blocati sosele cu proteste, pe autoritati le doare in pula iar pe potentialii sustinatori ii enervati. E o cauza buna dar se poate rezolva si altfel, sunt curios daca macar unul din protestatari a petitionat politia rutiera pentru a recomanda un semafor, pasaj sau macar mijloace corespunzatoare de iluminare a trecerii

 3. cred ca si daca puneau mana de la mana si cumparau ei limitatoare de viteza si le instalau tot ei, tot i-ar fi injurat astia (hurr durr nu mai pot sa merg cu 60 prin oras)

 4. ar merita sa vina lumea cu beton si sa toarne o trecere de pietoni suprainaltata oprind traficul

  nu sa astepte promisiuni

  masinile astea ar merita sa le arunci cu spike strip-uri sa le opresti masina

 5. Dincolo de autoritati, sta in fiecare dintre noi responsabilitatea de condicator auto.
  Din pacate, in trafic, natia noastrae majoritar harbara, gholbana, nerabdatoare, grabita si fooooarteeeee nestiutoare in ale condusului.

  Nu au clasa doqmnele de care astepti sa fie mai demne in situatia de conducator auto, ce sa mai zic de soferii care nu mai stiu de mult codul, sai baietii care nu preaiau bacul, dar sunt buni la examenul auto romanesc?!

  Autoritatile in chestiunea traficului( casi in majoritatea celorlalte) sunt cvasi absenti, pe ei nu ii deranjam cu opinia caasculta doar de ce se decide la…..partid. Asa ca nu ramane decat sa investesc in casco si sa conduc extrem de preventiv pe niste drumuri, demne de nuvelele lui Kafka.

Cand vrei sa ciocnesti un ultim pahar

Cand vrei sa ciocnesti un ultim pahar

Cantată

Cantată