in

Beneficiile persoanelor care practică înotul și bazine sigure în București!

Beneficiile persoanelor care practică înotul și bazine sigure în București!

Practicarea oricărui tip de sport este benefică pentru starea noastră de sănătate. Sportul este și o modalitate foarte bună de a învăța să lupți, de a atinge un obiectiv și de pregăti mai bine strategii de realizare a unor anumite obiective.

            Ne învăță ce este spiritul de echipă, ne oferă posibilitatea de  învăța de la un antrenor experimentat și trecut prin viață care ne poate oferi de multe ori chiar sfaturi valoroase pentru viitor, nu este așa?

          Care sunt avantajele persoanelor care practică înotul?

            În primul rând este un sport care poate fi practicat la orice vârstă!! Produce modificări complexe în organism și poate fi catalogat chiar drept un sport complet. Determină cu succes dezvoltarea unor calități deosebite precum îndemânarea, viteza sau rezistența la eforturile ridicate.

            Psihicul este influențat și el de acest sport complex în sens pozitiv! Psihologii susțin faptul că, la persoanele care practică acest tip de sport trăsăturile pozitive de caracter se dezvoltă mult mai bine, este vorba despre curaj, perseverență, răbdare, hotărâre, puterea de a învinge dificultățile.

            Practicarea acestui sport este un lucru benefic pentru starea de sănătate, mai ales pentru inimă și sistemul circulator, spun medicii specializați în medicină sportivă!! Accelerează contracțiile cardiace, crește tensiunea arterială, musculatura inimii se dezvoltă mai mult.

            Întărirea sistemului respirator este un alt avantaj de care se bucură toți cei care îndrăgesc acest sport acvatic. Crește capacitatea de lucru a plămânilor iar acest lucru determină o creștere a rezistenței la răceli și o stare de sănătate mai bună, în general.

            Este un sport recomandat persoanelor care doresc să își păstreze greutatea corporală dar și persoanelor care doresc să slăbească. Medicii recomandă persoanelor care suferă de afecțiuni ale aparatului locomotor sau de afecțiuni precum astmul să practice în mod regulat acest sport pentru a redobândi cu ușurință starea de sănătate anterioară.

          Ce este Aqua Gym?

            Aqua Gym sau gimnastica în apă este un tip de activitate sportivă nouă care reușește să tonifice cu succes musculatura fără apariția febrei musculare, elimină stresul și tensiunile acumulate pe parcursul zilelor aglomerate, de asemenea. Acest tip de gimnastică reușește cu succes să prevină apariția varicelor, previne apariția hipertensiunii arteriale, reumatismul și osteoporoza și, poate cel mai important, determină pierdere în greutate importantă.

            Unde putem practica acest tip de sport acvatic?

            Va recomandăm bazinul Școlii nr. 25 din București, sectorul2, zona Obor. Tot aici puteți accesa și cursuri inot copii sau cursuri inot adulti. Alte locații de bazine curate, sigure, acoperite și încălzite mai sunt cele ale Universității Carol Davila – zona Eroilor, bazinul Olimpia, bazinul Steaua și bazinul Dinamo.

            Pe site-ul www.inot-sport.ro sunt postate toate tipurile de abonamente și toate tipurile de servicii de cursuri pentru înot de care vă puteți bucura atât dumneavoastră cât și copiii sau prietenii dumneavoastră.               

SUCCES la primele lecții de înot!

Foraje pompe de căldură apă-apă și sol-apă

Foraje pompe de căldură apă-apă și sol-apă

Un cadou deosebit pentru o persoană dragă

Un cadou deosebit pentru o persoană dragă