in

Primul antrenament iFit Live transmis de la Everest Base Camp

Primul antrenament iFit Live transmis de la Everest Base Camp

ICON Health & Fitness  deținător al mărcilor consacrate de fitness precum NordicTrack®, ProForm® și Freemotion® se află într-un continuu proces de dezvoltare a tehnologiei iFit® cu care aceste echipamente sunt dotate.  Tehnologia iFit® controlează viteza, înclinația și  rezistența echipamentelor, oferind antrenamente fitness interactive. iFiT a fost dezvoltată  împreuna cu cei de la Google Maps, platforma  oferă hărți și antrenamente fitness interactive  desfășurate în cele mai frumoase locații din lume, controlând parametrii echipamentului fitness compatibil în funcție de zona demografică. Platforma iFit® deține o librărie vastă de antrenamente fitness interactive dezvoltate de instructori specializați. De curând, în cadrul platformei se pot alege antrenamente live stream.

Începând cu luna martie a fost introdus primului antrenament iFit® live-stream care se desfășoară pe muntele Everest. Fiind numit cel mai înalt munte din toate timpurile, având numele sanscrit Sagarmatha, care înseamnă „Vârful Cerului”, muntele Everest este locația supremă de antrenament live iFit® care îți va sufla mintea cu priveliștile sale spectaculoase și cu înclinația provocatoare, pe care mulți oameni nu au avut șansa să o exploreze până acum.

În timpul antrenamentului vei urca pe muntele Kalla Pattar în timp ce vei învăța totul despre traseu și zonele înconjurătoare. Instructorii iFit® Kenton Cool, Lydia Bradey și Ang Tshering Lama sunt ghizii și alpiniștii noștri cu experiență pe Everest care vor conduce antrenamentul. Tehnologia patentată iFit® va putea ajusta automat înclinația echipamentului pentru a se potrivi cu terenul real al traseului.

„A Sunrise Trek on Everest: Live Workout” este introducerea finală a noii serii care va apărea în curând pe platforma iFit® numită „Everest: A Trek to Base Camp Series”. Echipa noastră se află în prezent la filmarea „Everest: A Trek to Base Camp Series”, care va fi disponibilă la sfârșitul primăverii 2021. Această nouă serie va conține antrenamente formate din 18 părți, care constau în trek-uri cardio-stabile. În timpul antrenamentelor se vor oferi date despre istoria și cultura Nepalului.

Indiferent de pregătirea pe care o ai, antrenamentele desfășurate pe muntele Everest vor fi o aventură de neuitat. Pregătește-te să faci drumeții, pregătește-te să fii provocat și motivează-te, vei fi impresionat pe toată perioada antrenamentelor.

job de acasă sau să facă bani din online

Sunt mult persoane pasionate de tehnologie și de online, care își doresc un job de acasă sau să facă bani din online

Foraje pompe de căldură apă-apă și sol-apă

Foraje pompe de căldură apă-apă și sol-apă