in

Curiozitate: mai foloseste cineva odc/dc++ in 2022? Daca da, de ce?

Curiozitate: mai foloseste cineva odc/dc++ in 2022? Daca da, de ce?

Curiozitate: mai foloseste cineva odc/dc++ in 2022? Daca da, de ce?

postat de remeberthegoodtimes

40 Comments

 1. Il foloseam pe windows XP, totusi il tin minte ca Strong DC sau ceva de genu… Cata muzica scoteam de pe el,n-aveti idee :))

 2. Cu ODC/DC++ incalzeam o garsoniera mica si ponosita in perioada studentiei.

  De eMule isi mai aduce cineva aminte?

 3. Asta era Tinderul acum 20 de ani. Vedeai gusturile in materie de muzica si filme ale altora si aveai din start un subiect de discutie si eram toti vecini, aproximativ, deci nu stricam banii pe taxiuri. Daca nu mai sunt retele de cartier nu cred ca merita folosit.

 4. Adaugam la mess id-uri de tipe pentru ca multi puneau la share partitia cu so si in program files in yahoo aveai toate id-urile cu care s-a discutat impreuna cu avatarele folosite.

 5. Cea mai frumoasă perioadă din copilărie. Dc++ , mirc si cs 1.6 😭😭 fuck me sideways but the reminiscing is strong with this one

 6. Aveam hub-uri interne in camin, ce sa mai zic, gaseai orice.

  Unul din programele astea, nu mai stiu care, oDC sau StrongDC avea o functie „search spy”, adica iti afisa ce cautau altii pe hub-urile la care erai conectat. Am vazut niste juicy searches :))

 7. Am intrat pentru nostalgie acum vreo doua luni. Am gasit pe un hub de rusi un user bulgar care a avut la share un folder numit cu nickul unui user roman (folderul incepea cu [RO] <insert nick here>).
  Datele apartineau unui soldat roman, in acel folder era buletinul lui, poze de familie, analize medicale, practic stiam tot despre persoana aceea in 5 minute, iar persoana respectiva sigur nu stie ca aceste date confidentiale sunt shareuite cu toata lumea. Needless to say, I noped the fuck out si nu am mai folosit DC++ de atunci.

 8. Sunt chestii vechi pe care nu le mai poți găsi niciunde.

  Nu am mai folosit de ani buni, însă între 2010-2016 cam d-asta intram.

  De exemplu discografii ale unor formații underground, demult dispărute.
  Colecții de fotografii personale ale unor necunoscuți.
  Software vechi, abandonat demult, iar programatorii și ei oase și ulcele.

  Cred că era un fel de anticariat pentru mine. Nu știu dacă mai funcționează.

 9. **CLASSIC RODDIT**: 90% dintre commenturi **NU** raspund la intrebarea pusa de OP, doar se dau mari cat de multe au vazut ei la viata lor… 🙂

 10. Dacă ai știi câte chestii interesante gătești pe la gospodari care dau share la C: :)) creepy dar interesant.

 11. Am încă DC++ pe PC-ul Windows, am instalat săptămâna trecută un update. Pun la share iso-uri de Linux, ca să fie share-ul legal. Merge bine, deși huburile sunt mult mai puține. Recunosc, îl deschid rar. oDC era al celor de la Opera, de când au recrut pe Chromium nu mai există oDC, iar StrongDC s-a dus chiar de mai demult.

Sănătate să avem.

Sănătate să avem.

Azi a facut prietenul meu cumparaturi... /suspin/

Azi a facut prietenul meu cumparaturi… /suspin/